Verwen jezelf met stijlvolle accessoires voor in de auto

Als jij regelmatig roadtrips maakt of bijvoorbeeld met je auto op vakantie gaat, dan betekent dit automatisch dat je veel tijd achter het stuur zit. Er zijn gelukkig tal van interessante opties om je autoritten met stijlvolle accessoires te upgraden. Of het nu om het schoon en netjes houden van je interieur gaat. Het onderweg opladen van jouw gadgets of het verbinden van je smartphone met je autoradio. Met de volgende gadgets en accessoires zal jij je ervaring op de weg aangenaam verbeteren door het een stuk veiliger en comfortabeler te maken.

Verstelbare autohouder

Houd je smartphone prettig op haar plaats terwijl je deze tegelijkertijd oplaadt. Er zijn veel handige verstelbare autohouders verkrijgbaar. Je kunt voor eentje gaan die je met een zuignap op je dashboard plaatst. Maar een uitvoering die je op een ventilatierooster bevestigt is ook erg behulpzaam.

Zo’n universele telefoonhouder zorgt ervoor dat jij beide handen aan het stuur kunt houden, maar toch nog de GPS op de mobiele telefoon kunt volgen. Ze werken met de meeste smartphones samen, laten je de beeldhoek aanpassen en je kunt jouw mobieltje er super eenvoudig in en uit halen. Als jij voor een variant met draadloos Qi opladen kiest. Dan kan jij met de Qi Wireless Fast Charging technologie jouw telefoon tot 40% sneller dan normaal opladen.

Handschoenen voor in auto

Lederen autohandschoenen bieden zowel bescherming als comfort voor jouw handen achter het stuur. Dit is vooral bij de langere ritten het geval. Deze handschoenen voor in auto zorgen voor een betere grip en meer controle over jouw stuur. Het leren oppervlak van de autohandschoenen vermindert daarnaast trillingen, wat op zijn beurt een mogelijke hand vermoeidheid vermindert. De ventilatiegaatjes houden je handen koel.

Draagbare autostofzuiger

Het is niet altijd even gemakkelijke om je auto tijdens een lange roadtrip schoon te houden. Een draagbare autostofzuiger kan wonderen voor de netheid van je voertuig verrichten. Het is niet alleen licht van gewicht, compact en gebruiksvriendelijk. Maar het kan ook simpel op het 12 volt stopcontact van je auto aangesloten worden. Afhankelijk van het geselecteerde model kan het zowel nat als droog vuil opzuigen. Het is bovendien speciaal voor het interieur van jouw auto ontworpen. Om zo ook alle moeilijk te bereikbare plekken simpel te reinigen.

Elektrische koeler en warmer

Een ander interessant accessoire is een elektrische koeler die met haar thermo-elektrisch systeem ook van koeling naar verwarming kan overschakelen. Dit maakt het de ideale metgezel voor roadtrips, die met kamperen en andere outdoor avonturen onderweg gecombineerd worden. Het kan op de sigarettenaansteker van je auto aangesloten worden. Deze mini koelkast biedt voldoende ruimte om al jouw snacks en drankjes tot aan je bestemming gekoeld of warm te houden.

Luchtreiniger voor de auto

Verwijder onaangename geurtjes en reinig tegelijkertijd de lucht in jouw auto met een hoogwaardige auto luchtreiniger. Met behulp van de kracht van actieve kool en een HEPA filter  reinigt zo’n apparaat de lucht in je voertuig tot 99,7% van stof, rook, huidschilfers en geuren.

Draadloze Bluetooth FM zender

Een FM zender voor in de auto is speciaal ontworpen om voor extra multimedia plezier en veiligheid tijdens het autorijden te zorgen. De ingebouwde draadloze Bluetooth technologie maken van deze kleine gadget de perfecte oplossing voor het moderniseren van de entertainment mogelijkheden in je auto.

Deze FM zender kan rechtstreeks op je sigarettenaansteker geplugd worden. Maak vervolgens via Bluetooth een verbinding met jouw smartphone. Gebruik deze handige tool daarna om via de audio op een FM zender onder andere al je oproepen te beantwoorden. Of je lievelingsmuziek van je mobieltje af te spelen.

De kwaliteit van de reisbeleving in jouw auto wordt mede door haar interieur accessoires bepaald. Als jouw auto je dierbare baby is die jij zo nu en dan ook graag verwent. Dan zijn deze bovenstaande autoaccessoires echt iets voor jou! En ze bieden jou dan gelijk gegarandeerd meer comfort voor je volgende roadtrip.